Live your
life. Work.

Ervaringen

 

  "Bij House of Work voel ik mij begrepen. Iedereen is altijd bereid om te helpen. Door House of Work voel ik mij welkom en thuis in Nederland. Ze hebben me geholpen aan een goede baan en een fijne woning, dichtbij mijn opdrachtgever."

 

  "Vrienden hebben House of Work aangeraden. Daar ben ik heel blij mee. Ik voel me gewaardeerd en gerespecteerd door House of Work. Mijn coördinator staat altijd voor mij klaar, op het gebied van werk en wonen."

 

  "House of Work geeft mij de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen. En stap voor stap een goede toekomst op te bouwen. Ik heb bijvoorbeeld Engels geleerd, zodat ik beter met mensen kan communiceren. House of Work begrijpt me."

 

  "Ik heb stabiele inkomsten bij House of Work. Daardoor kan ik een bestaan opbouwen in Nederland en dingen doen. De beloning is ook goed."

 

  "Bij House of Work krijg je de kans om een goed leven in Nederland op te bouwen. Dat is prettig als je voor een langere periode wilt blijven. Met een goed salaris, dat altijd netjes op tijd wordt uitbetaald."